Този сайт използва "бисквитки", за да ни помогне да направим ползването му възможно най-приятно за Вас.
Приеми и продължи

Основната цел на Финансова Група Порше България е да предоставим на своите клиенти услуги, които са съобразени с нуждите и желанията им и които да направят шофирането възможно най-приятно и икономически изгодно.

Всеки един клиент е важен за нас и ние се стремим да му предложим най-доброто решение за него. Независимо дали става въпрос за финансиране, застраховане, поддръжка или управление на автопарк, с Финансова Група Порше България сте винаги мобилни и сигурни.

Финансова Група Порше България е общото наименование на нашите 3 фирми в България, които предлагат финансови услуги в автомобилния бранш и които са дъщерни дружества на Порше Банк Австрия и с това част от концерна Volkswagen. Това са:

"Порше Лизинг БГ" ЕООД е водещата фирма в групата. Тя е и най-отдавна на българския пазар - от 2004-та година. Сферата на дейност е предоставяне на услугата финансов лизинг за нови и употребявани автомобили от концерна Volkswagen.

"Порше Иншуърънс Брокер БГ" ЕООД е създадена през 2006г. с предмет на дейност застрахователно посредничество. Предлага продукти в сферата на автомобилното застраховане.

"Порше Мобилити БГ" ЕООД е най-младата от 3-те фирми, основана през 2014г. чрез разделяне на дейността на "Порше Лизинг БГ" ЕООД вследствие промени в българското законодателство. Така от септември 2014г. насам Порше Мобилити предлага оперативен лизинг и други услуги, свързани с обслужването и поддръжката на автомобилите.

Няколко причини да предпочетете нас

  • ноу-хау, базирано на 50-годишен международен опит и традиции на своята фирма-майка
  • разнообразие от продукти и услуги
  • решения според нуждите на клиента
  • професионално и любезно обслужване
  • одобрение в рамките на деня
  • качество и сигурност
  • максимален лизингов период - 7 години